• валентинє

    День Валентина: чому, де і як святкують (+ ідеї подарунків)

    Кохання існує щодня, хоча офіційно Днем закоханих вважають 14 лютого. Сьогодні Святий суттєво допомагає підприємцям: квіти, листівки, сувеніри, солодощі та інші речі, якими можна здивувати свою половинку продаються «на ура». Свято популярне, міцно вкоренилося у слов’янських країнах, хоча Валентин, найімовірніше, був римлянином, його послідовники намагалися побороти розпусні поганські звичаї, натомість еротичного ореола свято так і не позбулося.

  • Ужгород виділить 10 мільйонів на "Совине гніздо"

    Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко обговорив із мером Ужгорода Віктором Погорєловим долю історичної будівлі "Совине гніздо"

  • колектив

    Кожен третій українець не любить свій колектив

    Четверо з п’яти офісних співробітників відчувають симпатію до своїх колег. Підґрунтям для теплих стосунків усе частіше стає робота над спільними проектами.

  • папуги

    50 папуг згоріло у приватному гаражі на Закарпатті

    У Хусті на вул. Кубинця загорівся приватний гараж, розташований у дворі п’ятиповерхового багатоквартирного будинку. Власниці гаражу в цей час було вдома. 

На компослугах можна і потрібно заощаджувати (ПОРАДИ)

На компослугах можна і потрібно заощаджувати (ПОРАДИ)

Універсальна порада - встановити лічильники на все, що можна виміряти: тепло, газ, електрику і воду. Саме зі встановлення лічильника і починається відповідальне споживання енергії, а отже, й економія, кажуть фахівці.
Закарпатці опинилися в оточенні на Донбасі

Закарпатці опинилися в оточенні на Донбасі

Наразі найгарячішою точкою в зоні АТО виявилося Дебальцево. І саме там перебувають як закарпатські міліціонери, які несуть службу на блок-постах, так і закарпатські військові зі 128-ї бригади, які беруть безпосередню участь у бойових діях.
  • Про нас

    Prozak - Інформаційний антидепресант

    Редактор сайту - Костянтин Шевченко

    Тел.: +38 095 308 8778

    Ужгород, вул. Белінського, 24

    mail.prozak@gmail.com